вівторок, 14 травня 2019 р.


ДЕНЬ САМОВРЯДУВАННЯ

З метою створення оптимальних умов для самореалізації особистості учнів, формування у них організаторських навичок, лідерських якостей та відповідальності за результат своєї праці в ДНЗ «Теофіпольський професійний аграрно-промисловий ліцей» було проведено День самоврядування. Педагоги та адміністрація навчального закладу на один день надали можливість учням спробувати себе у ролі викладачів та керівників закладу.

Весь навчальний процес в навчальному закладі в цей день проходив під чітким контролем дублерів адміністрації ліцею. І для того, щоб уроки проходили у нормальному режимі, потрібна була ретельна підготовка. Заздалегідь «майбутні вчителі» ознайомилися з навчальним матеріалом, який вони повинні дати учням. Самостійно складали конспекти уроків, підбирали цікавий матеріал. Отже, «майбутні вчителі» проявили неабияку наполегливість і старанність, щоб підготуватися до уроків.

Цей день приніс багато позитивних вражень та емоцій для учнів та учителів, адже кожен зміг проявити себе в улюбленій справі. Завершився День самоврядування в ліцеї підсумковою нарадою керівників та лідерів учнівського самоврядування, під час якої усі поділилися враженнями про захід, обговорили результати своєї діяльності.


Немає коментарів:

Дописати коментар